Úvod Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Lowiana s.r.o. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Lowiana s.r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Zasílání novinek e-mailem

RSSRSS

Novinky

Rozebrali jsme sedačku do posledního šroubku

Rozebrali jsme sedačku do posledního šroubku

15. 12. 2016

Sedací souprava Ester českého výrobce čalouněného nábytku LUMCO ® je cenově jinde, než polské sedačky chrlené jedna za druhou a distribuované do všech větších řetězců s nábytkem. Obhájila svoji vyšší cenu vůči těmto rychloproduktům v našem podrobném test, kde byla rozebrnána až na kostru a podrobně prozkoumána vrstva po vrstvě?

Nová kolekce

Nová kolekce

15. 12. 2016

Nová kolekce

Nepřehlédněte obývací systémy

Nepřehlédněte obývací systémy

15. 12. 2016

Každý týden nové systémy!
Superbejvak se stará, aby Váše bydlení nebylo jen obyčejným bytem, ale pořádný bejvák. Co bejvák? SUPER BEJVÁK! Proto pro Vás neustále...

Doplněny ložnice

Doplněny ložnice

15. 12. 2016

Na našem e-shopu jsme doplnili kategorii Ložnice o nové kousky. Jedná se o celé systémy nábytku do ložnice, dětských popřípadě studentských pokojů pro starší potomky.

Archiv novinek